Turizmus

A turizmus szempontjából jelentős, hogy egyszerre több mint 65 fő elhelyezésére van lehetőségünk a különböző színvonalú szálláshelyeken, igényes kiszolgálással, étkezési lehetőséggel, különféle szabadidős programokkal:

  • Lovas turizmus: Tedejen a lovak szerelmeseit saját istállóval és lovardával várjuk. A helyszínen található lovas iskola, mely foglalkozik kezdő és haladó lovasoktatással. A lovagolni vágyó megtanulhat lovagolni, lovas túrát tehet az ezerarcú magyar pusztán, a Hortobágyon, vagy utazhat akár kocsival is.
  • Vadász turizmus: A vadászat olyan élményt nyújt a vadásznak, amelyet máshol nem kap meg. Nemcsak a vad elejtése a fontos, hanem a vaddal való találkozás, a vadak megfigyelése is a vadászat izgalmához tartozik. Tedej és környéke bővelkedik vadállományban és komoly kulturális hagyatékkal rendelkezik a vadászturizmus területén. Igény esetén lehetőség nyílik a vadászat különböző válfajára. A vadászatok természetesen tapasztalt vadász jelenlétében zajlanak, akik a megfelelő földrajzi ismerettel rendelkeznek az erdők, mezők, és vadak tekintetében. A vadászat évszaktól függően szezonális, bővebb információkért kérem érdeklődjön.
  • Horgász turizmus: A horgászat a vadászattal egyidős ősi tevékenység, de ma már nem a megélhetést jelenti, sokkal inkább hobby, sport, de mindenképpen a szabadidő eltöltés egyik kedvelt módszere. Napjainkban nemcsak a férfiak kedveik, hanem egyre több nő és gyermek is hódol ennek a szenvedélynek. Tedejen 10 ha horgásztavunkon várjuk a horgászat szerelmeseit, de akár a Keleti-Főcsatornán is kipróbálhatják szerencséjüket.
  • Sport és szabadidő turizmus: Hazánkban az elmúlt években felértékelődni látszik a sport, mint szabadidős tevékenység. Akár aktív vagy passzív, akár hivatásos vagy szabadidős tevékenységként szeretne kikapcsolódni, mind természeti környezeti feltételeink (Hortobágy) mind sportlétesítményünk (gumibetonos sportpályánk) kiváló lehetőséget biztosít a sportoláshoz legyen szó akár kerékpározásról, akár teniszről.
  • Konferencia turizmus: Várjuk azon szervezetek, testületek, egyesületek jelentkezését, akik szeretnék hangulatos környezetben bővíteni szakmai tudásukat, kicserélni tapasztalataikat. A konferencia szervezői számára a szükséges infrastruktúra teljes körűen rendelkezésre áll, akár 300 főre is tudunk ellátást biztosítani. Amennyiben szabadtéren helyszínnel kívánják színesíteni rendezvényüket, úgy 500m2-es rendezvénysátrunkban erre is lehetőséget nyújtunk.

Cégcsoportunknál nagy hagyománya van a teke sportnak. Hajdúnánáson a TEKE KLUB söröző (Nagy S. út 15.) várja kedves vendégeit, ahol egy duplapályás nemzetközi versenyszintű tekepályán szórakozhatnak az ide látogatók.

Tovább színesíti a szabadidős programokat a hajdúnánási, a hajdúszoboszlói valamint a bükkszentkereszti üdültetési lehetőség a cég saját üdülőiben.

Érdeklődni lehet:
4085 Hajdúnánás-Tedej Fő út 9.
Tel.: 06 52/570-333
E-mail: tedejrt@tedejrt.hu