Építőipari tevékenység

A Tedej vállalatcsoport tevékenységét folyamatosan, és nagyütemben fejleszti. Célunk, hogy az Európai Unió régi tagállamaiban gazdálkodók hatékony termelésével, jó eséllyel vegyük fel a versenyt. Ez a célkitűzés nagyon sok építőipari munkát igényel. Évente több száz millió forintot költünk az állattenyésztés és növénytermesztés korszerűsítésére.
Építőipari kapacitásunk főként mezőgazdasági létesítmények gyors és hatékony kivitelezésére szolgál. Nagytömegű beton munkák végzése,szabadtéri és fedett sík tározók építése terén, korszerű eszközökkel rendelkezünk. Földmunkagépek teljes köre, saját falzsalu készlet, vibrátorok, lehúzó gerendák, kézi és ráülős betonsimítók, dilatáció képzés gépei stb.
Elmúlt években több tízezer négyzetméter, szivárgásmentes támfalas tározóz építettünk trágya- és silóterek formájában.

Hígtrágya tárolására földmedrű fóliaborítású medencéket létesítettünk.
Hangsúlyos tevékenység az öntözésfejlesztés, mely keretében meglévő vízvezető csatornákat, szivattyú telepet, földalatti nyomócső hálózatot újítunk fel és új szakaszokat létesítünk.
Sertéstelepünket új lagunás istállókkal bővítjük és meglévő épületeket teljes körűen újítunk fel.

Elmúlt években több km belső szilárdburkolatú utat újítottunk fel vagy létesítettünk.
Részvénytársaságunk jelentős földmunkagép kapacitással rendelkezik. Speciális, nagy kinyúlású kotrógépeink mély csatornák ásására, és magas halmok összerakására depóniák kialakítására is kitűnően alkalmazhatóak alkalmazhatók.